Kalender

Årlig visning
Efter år
Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Daily View
Idag
Search
Sök

Gamla Stan - Stockholm
Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6, Stockholm
Söndag, 27. November 2022, 14:00 - 16:00
Kontakt Carina R Nilsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 076-2597100

Varje söndag mellan klockan 14 - 16 erbjuder vi möjlighet att dansa med olika inspiratörer i Bergmansalen på Mäster Olofsgården. Framförallt kommer Anne JärviCarina R Nilsson och Pia Lindgren att leda. Ann Sjöling kommer att hoppa in, åtminstone vid ett tillfälle. Vi kommer också att gästas av Jeanette Kjellgren (som bland annat har lett helgkurser i frigörande dans tillsammans med Ann Sjöling på Mundekulla, Småland). Kurserna är öppen för alla, för dig som aldrig testat såväl som dig som är van. Varmt välkommen!

Platserna är begränsade till 12, så föranmälan krävs. Självklart tar vi hänsyn till varandra och är hemma om vi känner sjukdomssymtom. Anmälan sker till respektive inspiratör och tillfälle. Reglerna för att hyra lokalen har blivit striktare, vi har lokalen enbart den utsatta tiden. 

Den 4 sept, 2 okt, 30 okt och 27 nov leder jag, Carina R Nilsson dansen.

Det är fria rörelser till musik, utan krav eller prestation, du lyssnar inåt och följer impulserna. Dansen leder dig på upptäcktsfärd i kropp och själ. Det är olika rytmer och typer av musik. Passet avslutas med avslappning.
 
Anmäl ditt deltagande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Pris: 200 kr/tillfälle swishas till
076-259 71 00 eller betalas på plats.
Vid anmälan får du bekräftelse om du fått en plats.  Hör gärna av dig om du har frågor!
Medtag gärna egen vattenflaska och ha bekväma kläder.

Välkommen att dansa Frigörande dans i Gamla Stan!
Plats Mäster Olofsgården, Svartmangatan 6, Stockholm