Kalender

Årlig visning
Efter år
Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Daily View
Idag
Search
Sök

Digitalt via Youtube live
Youtube
Torsdag, 23. September 2021, 19:00 - 20:15
Kontakt Carina R Nilsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 076-2597100
Välkommen att dansa frigörande dans i mindfulness med Carina R Nilsson som dansinspiratör!

Mindful Dancing är fria rörelser till musik, helt kravlöst. Det finns inga särskilda steg eller rörelser, inga rätt eller fel, måsten eller borden. Dansen utgår helt och hållet från vad din kropp behöver och hur du vill röra dig till musiken i stunden. Det är fokus på andningen för att syresätta alla celler i kroppen och för att slappna av. Det är också ett inre fokus, vad händer i dig just nu?
Du kommer att bli guidad och inspirerad till rörelser men det dina rörelser, din dans, dina upplevelser. Dansen innehåller olika typer av musik och rytmer och varje danspass avslutas med en kort avslappning.
 
När? Torsdagar kl 19.00-20.15 (ej 14 okt)
Var? Youtube live
Hur? Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och får en länk och information om hur du loggar in till sändningen och deltar sedan från valfri plats
Kostnad? 100 kr/tillfälle alternativt betala 900 kr för 10 tillfällen under hösten/vintern 2021.
 
Välkommen!


Carina R Nilsson är diplomerad dansinspiratör i Frigörande dans i mindfulness. Hon har en Business Master Practitioner i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) och är utbildad mindfulnessintruktör. Genom dansen, coaching och mindfulnessträning vill Carina bidra till glädje, hälsa och utveckling.
Plats Youtube