Kalender

Årlig visning
Efter år
Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Daily View
Idag
Search
Sök

Digitalt
Youtube live
Torsdag, 18. Februari 2021, 18:00 - 19:00
Kontakt Carina R Nilsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 076-259 71 00

Mindful Dancing- Nyfikenhet!
Mindful Dancing är fria rörelser till musik, helt kravlöst. Det finns inga särskilda steg eller rörelser, inga rätt eller fel, måsten eller borden. Dansen utgår helt och hållet från vad din kropp behöver och hur du vill röra dig till musiken i stunden. Det är fokus på andningen för att syresätta alla celler i kroppen och för att slappna av. Det är också ett inre fokus, vad händer i dig just nu? Du kommer att bli guidad och inspirerad till rörelser men det dina rörelser, din dans, dina upplevelser. Dansen innehåller olika typer av musik och rytmer och varje danspass avslutas med en kort avslappning.

Dansen ger möjlighet att träna medveten närvaro – mindfulness. Under våren kommer temat på dansen röra sig kring de olika attityderna i mindfulness – nyfikenhet, icke-dömande, acceptans, generositet, icke-strävan, tacksamhet, tillit, tålamod och att släppa taget.  Allt ryms i dansen och i februari kommer vi fokusera på nyfikenhet. Så vill du vara med och återupptäcka dansen, nyfiket utforska rörelser och vad som händer i dig – anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast kl 17 på torsdag.

När? 4, 11, 18, 25 februari kl 18.00-19.00
Var? Youtube live
Hur? Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och får en länk och information om hur du loggar in till sändningen och deltar sedan från valfri plats
Kostnad? 100 kr/tillfälle, som du betalar via swish alt mot faktura. Första gången är gratis!

Välkommen!

Carina R Nilsson är diplomerad dansinspiratör i Frigörande dans i mindfulness. Hon har en Business Master Practitioner i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) och är utbildad mindfulnessintruktör. Genom dansen, coaching och mindfulnessträning vill Carina bidra till glädje, hälsa och utveckling.

Plats Youtube live